torsdag 14 juni 2012

My family

Inte alla som lever med en stor familj som jag. Man kan vara lycklig med bara en familjemedlem, men jag känner mig lyckligt lottad som har alla dessa fina människor runt omkring mig.

Min mamma. "The leader". Alla lyssnar på mamma. Är det något man behöver råd om så ringer man mamma. Vi gick pilgrimsvandringen ihop och sedan dess har hon blivit min bästa vän. Hon va min stöttepelare för ett och ett halvt år sedan och min mamma är den bästa, klokaste och finaste.

Min pappa. Hjärta av guld, vill alla väl och den absolut snällaste människa jag vet. Det räcker med ett samtal om att jag behöver hjälp att sätta upp min lampa så kommer han direkt. Han gör allt för sin familj och har en hög arbetsmoral.

Min bror. När jag va liten va det mig han tyckte om mest (haha), jag va hans lilla lilla lillasyster och är nog det fortfarande. Min bror är en människa med starka värderingar och åsikter och även om man inte håller med så får han en att lyssna. Inte bara är han en fin bror men jag har fått se att han är en underbar pappa också till lilla Isabella. Och har en otroligt vacker sambo också :)

Min syster Therese. Min extramamma, har många fina minnen ihop med henne. Jag blev ofta passad av henne som liten och har alltid sett upp till Therese. Hon kom cyklandes med sin röda cykel med "bockastyre" och skydda mig när någon va elak mot mig. Jag är väldigt lik henne till sättet. Hon har två underbara barn och en fin man. Min syster har verkligen lyckats i livet.

Min syster Nathalie. Min fina syster, henne jag alltid låna kläder av. Blev alltid lika stolt när någon kom och sa att jag va lik Natti. Ock blev alltid lika glad när jag fick vara med henne och hennes kompisar. Hon kämpade igenom högskolan långt långt uppåt i landet och fick sedan ett bra jobb. Och har nu ett fint hus med två helt underbara pojkar, okej tre inklusive Bella.

Och såklart. Min Marcus. Min allra allra bästa vän, han som får mig att skratta varje dag med sin udda humor. Vi kommer från helt olika bakgrunder men har ett sådant starkt band med honom så jag vet att han alltid kommer att ha en speciell plats. Han har båda fötterna på jorden, envis som tusan, intelligent och åsikter som han står fast vid. Och han är nog den vackraste människa jag någonsin träffat.

I Love You All <3
2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Goe, mitt lilla hjärta....vilka fina ord. Jag är så stolt över dig.

      Radera